Nakke og vandhovedpude

Ondt i nakken eller spændingshovedpine? Eller måske vil du bare sove godt, med den bedste støtte under dig?

Fald hurtigere i søvn, sov dybere, og føl dig udhvilet om morgenen. Lyder det godt? Det er virkelig nemt! Juster vandmængden i din vandhovedpude, og mærk hvordan den giver optimal støtte til din nakke og hovede - hele natten.

 

Puderne er gode mod:

  • ✔ Nakkesmerter
  • ✔ Ondt i nakken
  • ✔ Hovedpine
  • ✔ Spændingshovedpine

 

PS. Puden er godkendt som medicinsk produkt af sundhedsmyndighedene i USA (fordi den virker), og i EU er den også registreret som medicinprodukt! 

 

 

12 vare(r)
12 vare(r)

Nattesøvn er vigtigt!

Der er en årsag til, at vi bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove - søvn er en vigtig funktion, der genopretter og reparerer vores sind og organer hver nat. 

De tre "helbredssøjler"

Søvn er en af ​​de tre søjler du bør huske, hvis du går op i dit helbred, de andre to er ernæring og motion. Søvn er utvivlsomt den vigtigste af de tre søjler, for hvis du får for lidt søvn, vil du hurtigt føle dig utilpas, ude af balance, stresset eller ukoncentreret.

Tilsvarende kan du nemt spise dårligt eller springe over en træning og på kort sigt, vil du ikke bemærke den negative påvirkning, det manglende måltid eller den manglende træning har på din krop. Men sover du dårligt en enkelt nat, vil du hurtigt mærke forskellen!

Når søvn er så vigtig for din sundhed og velvære, er det underligt, at vi mennesker ikke bruger mere tid på at fokusere på denne aktivitet.

Kort sagt, god sundhed er næsten umulig uden god søvnkvalitet - og her kan en vandhovedpude være med til at sikre en lang god nats søvn.

Døjer du med ondt i hovedet, ondt i nakken eller hold i nakken?

Spændingshovedpine kan være ngoet af det værste, og utroligt mange danskere døjer med hovedpine, mere eller mindre dagligt. En vandhovedpude fra MediFlow er testet i flere kliniske forsøg, og det har bevirket at den af FDA (Sundhedsmyndighederne i USA) nu klassificeres som et medicinsk produkt - fordi den har dokumenteret effekt på ondt i nakken og hovedpine.