Puder der støtter, giver tryghed og ro

Der findes puder til mange formål! Find din kategori nedenfor:

Ammepuder og graviditetspuder >>

Puder der sikrer dig god søvn under graviditeten eller effektiv støtte for mor/barn til amningen! 

Lydpude >>

Anbefales til dig, der har svært ved at falde til ro, til tinnitus ramte eller bare dig, der gerne vil falde i søvn til en god lydbog eller blid musik. 

Vandhovedpuder >>

Godkendt som medicinsk produkt i USA og EU registreret som medicinprodukt! Effektivt mod hovedpine og nakkesmerter!  

Støtte, afslapnings og lejringspuder >>

Store puder, der giver optimal støtte og komfort, Kan vendes og drejes på mange måder. God til alle der har brug for støtte, eller dig der bare vil have den perfekte pude at putte med.

"Snorkepuden" - effektiv mod snorkeri >>

Er din nattesøvn belastet af snorkeri? Tusindevis af danskere får ødelagt deres nattesøvn af enten egen eller partnerens snorken. Snorkepuden er designet, så den afhjælper snorken bedst muligt!
 

 

1-12 of 25
Side:
1-12 of 25
Side:

Mange forskellige puder

Den rigtige pude, kan støtte hovede, nakke, skuldre, hofter og ryg. Når du anvender en af vore puder, kan du være med til at lindre eller forebygge mange almindelige former for ryg og nakke smerter.

Vore puder tjener det formål, at de støtter kroppen når du sover sover, ammer, eller bare slapper af. Det er vigtigt, at puderne kan tilpasse sig kroppens form. Derfor har mange af vores puder små mikroperler der tilpasser sig din krop. På den måde får du den bedt mulige støtte.

Lydpuden - musik eller en god lydbog ved sengetid

Vi fører også den kendte "lydpude". Lydpuden gør det muligt at du kan afspille musik fra din mobil eller MP3 afspiller, direkte på de højtalere der er indbygget i puden. Lyden er så lav, at den kun høres når man hviler med hovedet mod puden. Lydpuden kan med fordel bruges af alle der ønsker en rolig indsovning, til musik eller til en lydbog.

Puden kan også med stor fordel anvendes af mennesker der døjer med tinnitus, og har brug for at lytte til afslappende musik, eller regnvejr, når de skal falde i søvn.