Pilleæsker

Pilleæsker med alarmer og i transportable størrelser

Hos Leisner & Søn har vi nødvendige og gode løsninger til dosering, opbevaring og påmindelser til din medicin.

  • ✔ Pillekarusseller m. SMS alarm
  • ✔ Transportable pilleæsker
  • ✔ Pilleknuser

 

 

Er du i tvivl om, hvilke du skal vælge eller hvilke, der bedste passer dit behov? Så tøv ikke med, at ringe til os for rådgivning og vejledning på

6371 3050.

 

 

10 vare(r)
10 vare(r)

 

Medicin til tiden!

Vær sikker på, at du får din medicin til tiden, hver dag! For en tryg og nem hverdag med medicinering har Leisner & Søn løsningerne til dig. Vores produkter kan hjælpe dig med alt fra nemmere indtagelse af medicinen og indtagelse på det rigtige tidspunkt af dagen, samt nem og overskuelig opbevaring af medicinen.

Har du en travlt hverdag?

Vi har også pilleæsker til dig, som er på farten og vil have pilleæsken diskret på dig. Pilleæsker med alarmer, som både kan afspille lyde og være diskrete med vibration. Pilleæsker kan give dig en mere tryg og en hverdag med færre ting at huske på.

 

En pillekassette eller en pillekarussel med alarm og tydelig dosering kan for eksempel være forskellen på, at kunne bo hjemme eller skulle flytte på plejehjem og være under opsyn, når medicinen skal indtages.

 

En pilleæske kan også fremskynde hjemsendelsen fra sygehuset, da man selv ville kunne sørge for den rigtige dosering.

 

Sådan håndterer du dine piller og medicin i en pilleæske

Hvis det er noget nyt for dig at tage medicin, så kan der være meget at huske på. For eksempel, hvorfor tager du medicinen? Hvornår skal du tage den? Hvor ofte tager du den, og hvor mange piller skal du tage og i hvilken forbindelse må du indtage medicinen?

Det er meget vigtigt, at du tager medicinen på den rigtige måde - altså præcist som din læge har ordineret den. Hvis du ikke følger din læges anvisninger, så kan det få alvorlige konsekvenser. Først og fremmest, hvis medicin ikke er taget på den rigtige måde, kan du risikere at den ikke har den ønskede effekt eller i værste fald slet ingen effekt. Det kan også forårsage bivirkninger, som kan være milde eller skadelige. Uden at vide det, kan du modvirke din medicin ved, at tage den sammen med en anden type medicin. Medicin som ikke er taget korrekt kan også få dig til, at føle dig syg eller svimmel. Er du i det mindste i tvivl, så snak med din læge. Det er vigtigt, at du tager medicinen som den er tiltænkt.

Hvordan husker du, at tage din medicin?

1. Tag den på samme tid hver dag, sammen med andre daglige begivenheder, som f.eks. når du børster tænder.

2. Brug en pilleæske (organiseret til en uge) med separate sektioner til hver dag eller tidspunkt på dagen. Computerstyrede eller tidsindstillede pillebokse kan hjælpe dig, når det er tiden til, at tage en pille eller bestille flere piller

3. Spørg familie og venner om, at hjælpe med at minde dig på at tage medicinen.

4. Brug en kalender eller et lægemiddelspåmindelses-diagram.

5. Efterlad noter eller post-its for, at minde dig selv på det.

6. Brug automatiserede e-mails eller SMS-tjenester.

7. Brug et armbåndsur med en alarm.

8. Brug din smartphones kalender og alarm.

9. Brug en app på din smartphone, som kan hjælpe dig med at tage pillerne på det rette tidspunkt.

Hvad skal jeg mere vide?

1. Spørg din læge eller dit apotek, når du skal tage medicinen, om de kan tages sammen med fødevarer.

2. Opbevar din medicin efter din læges eller apotekerens anvisninger.

3. Hold øje med, hvilke piller du kan og ikke kan tage sammen, herunder håndkøbsmedicin.

4. Sørg for at få din recept i rette tid, så du ikke løber tør for piller.

5. Prøv at bruge den samme apoteker og den samme producent hver gang. Ellers kan din apoteker eller læge vejlede dig herom.

6. Tag ikke mere af din medicin end den foreskrevne dosis.

7. Spørg din læge eller dit apotek, før du køber et nyt lægemiddel, som f.eks. antihistamin eller vitamintilskud, så du sikre dig, at de ikke blander sig med din receptpligtige medicin og giver en forringende effekt.

8. Rådfør dig altid med din læge, inden du stopper med at tage din medicin.

Hvis du har spørgsmål til dine piller, skal du lave et notat som minder dig om, at spørge din læge eller dit apotek næste gang du ser dem.

Fortæl det til lægen og apoteket, hvis du har bivirkninger.

Et par ekstra råd til at håndtere dine lægemidler

1. Skriv navnene ned og doserne af den medicin du tager. Hvis du går til mere end en læge, skal du tage din medicinliste med dig til hvert besøg, hvis ikke den er tilgængelig elektronisk.

2. Opbevar alle lægemidler utilgængeligt for børn og kæledyr.