Ammepuder og graviditetspuder

Graviditeten er en periode fyldt med glæder og udfordringer. En af de store udfordringer er at finde en god sovestilling, der giver den vordrende mor en fuld nattesøvn og samtidigt skåner barnet.

 

Vi har nøje udvalgt de bedste graviditets og ammepuder for mor og barn, og fører kun disse kvalitetsprodukter i vores webbutik. Produkterne er kendetegnet ved:

 

  • ✔ Højeste kvalitet og holdbarhed
  • ✔ Mikroperler der former sig efter kroppen
  • ✔ Bløde betræk
  • ✔ Praktiske og behagelige
  • ✔ ØKO testet efter højeste tyske standard

 

Du får en høj kvalitet, som giver dig den bedste søvn under graviditeten. Du får en behagelig ventetid og bagefter kan puderne anvendes til at putte med baby, når man skal ligge og læse, eller bare til støtte når du skal sove.

 

10 vare(r)
10 vare(r)

 

Hvorfor bruge en ammepude / graviditetspude?

 

Efterhånden som barnet vokser i maven på mor, kan det at sove på ryggen for nogle mødre være svært og enda gøre ondt. Derfor har du brug for den mest behagelige graviditetpude for at kunne vågne op om morgnen med et smil.

 

Vores graviditetspuder og ammepuder findes i mange forskellige størrelser. Vi fører både store, små og kompakte puder. Du kan forbedre barselsperioden, ved at du under din barsel anvender en pude til gravide samt en ammepude. Puderne er kendteegnet ved, at de giver støtte til både mor og barn. Vi fører de store ammepuder du kan bugre i hjemmet, men også de små kompakte puder, som er let at medbringe, når du skal ud af døren.

 

Vi har fundet en masse gode grunde til dig, som fortæller hvorfor du skal bruge en ammepude eller en graviditetspude, så kan du blive mere komfortabel både gennem din graviditet og efter din graviditet.

At bære et barn i ni måneder er en fantastisk oplevelse for dig som kommende mor. Men det siger sig selv, at perioden som gravid kan være meget hård ved din krop. Og specielt hvis din fysik bliver udfordret og søvn bliver knap.

Din graviditet er en tid i dit liv, hvor kvaliteten og mængden af ​​din søvn er meget vigtig. Mangel på søvn kan få dig til, at føle dig drænet og ude af stand til at håndtere dagligdagen og de udfordringer som følger med.

På Leisner.dk har vi omhyggeligt udvalgt en række graviditetspuder og ammepuder, der kan hjælpe dig med, at føle dig mere oplagt og klar, både fysisk og mentalt, på starten af ny dag.

Her har vi listet en masse gode grunde til, at du skal bruge en graviditetspude under din graviditet

Du har brug for ekstra støtte under graviditeten

En gravid kvindes voksende livmoder påvirker den normale kropsholdning og øger i sidste ende stress på led og ryg. Hormonelle forandringer medfører også stress på leddene og ledbåndene. Disse ændringer gør det ofte meget svært at sove, hvilket er enormt frustrerende og ubehageligt. En graviditetspude yder dig støtte på alle de nødvendige steder. Brug af graviditetspuden vil reducere nakke-, skulder-, hofte- og rygsmerter, som ofte opleves af gravide.

En god nats søvn gør hele forskellen

De flest mødre, som har været gravide har specielt ét godt råd. Det er at "få søvn mens du stadig kan!" Men der er mange udfordringer i, at få en god nats søvn med en voksende mave og en krop i forandring. Graviditetspuder er specielt designet til, at give den komfort og støtte du har brug for, for at kunne komme i en dyb søvn og vågne op og føle dig lidt friskere. Leisner.dk har flere graviditetspuder, der er lavet for at sikre, at du får den søvn, afslapning og forkælelse, du har brug for under din graviditet.

Graviditetspuden [Se den mest populære pude her] er super lækker, alsidig og passer til dine skiftende behov. De fleste gravide mødre føler sig nødsaget til, at bevæge sig rundt og ændre deres sovestilling flere gange om natten. Dette kan skyldes, at ømme led og ledbånd gør dem rastløse. Ved hjælp af en graviditetspude får du frihed til at ændre stilling, fordi du selv ønsker det og ikke fordi du forsøger at lindre smerter.

Graviditetspuden former sig intuitivt til din kropsposition, mens du bevæger dig i de forskellige siddende og liggende stillinger.

14 gode tips til brug af en graviditetspude du skal kende

1. Giver kropstøtte: Graviditetspuder giver god støtte til maven, nakke, ben, skuldre og ryg. Kvinder, der lider af nakke- og rygsmerter, kan bruge dette til, at ligge i en halv fosterstilling, som anses for det bedste for gravide kvinder. En god graviditetspude kan lette trykket på rygsøjlen, ryggen og hofterne samtidig med at tilpasningen af ​​hofte, skuldre og ryg forbedres.

2. Stimulerer dyb søvn: Graviditet kræver, at kvinder sover godt, og manglende søvn kan svække fostret og den gravide. Ved at bruge en graviditetspude kan du slippe af med ubehag og smerter, som er meget normale i perioden.

3. Hjælper dig med, at forblive afslappet og rolig: Ofte kan gravide kvinder, der ikke sover, bekymre sig om at vende og dreje sig i sengen. De er mest bekymrede over, at lægge utilsigtet pres på deres livmoder, hvilket kan gør dem lidt nervøse. Ved at bruge en graviditetspude bliver bevægelserne i sengen reduceret, og man kan få dyb og konstant søvn uden for mange afbrydelser.

4. God til babysupport: Selv efter barnets fødsel kan graviditetspuder bruges til, at støtte babyen under spisning eller som afskærmning så babyen ikke ruller ned af sengen eller sofaen.

5. Forbedrer blodcirkulationen: Det anbefales at gravide sover på deres venstre side som barnet begynder at vokse. Selvfølgelig er der visse søvnstillinger, som har en positiv indvirkning på god blodcirkulation. En graviditetspude kan hjælpe en gravid kvinde til, at slappe af i hoften og ryggen, mens hun sover. Hun kan også sove i forskellige stillinger, der føles behagelige.

6. Sænker hjertefrekvensen: Ved at kramme en graviditetspude bliver en gravid kvindes hjertefrekvens automatisk sænket, og hun kan føle sig mere rolig. Det støtter hende derfor både følelsesmæssigt og fysisk.

7. Hæv dine fødder når du sover: Hvis din læge anbefaler, at du har brug for, at have dine fødder hævet mens du sover, kan du bruge en graviditetspude til dette formål.

8. Slap af i dine muskler: Ved hjælp af graviditetspuden kan kroppen forblive rolig og musklerne får en mulighed for at slappe af.

9. Undgå de værste kropsmerter: At flytte rundt den ekstra kropsvægt under graviditeten kan forårsage stress på forskellige kropsdele. Men med en graviditetspude kan alle de smerter en gravid lider af, forsvinde på grund af den gode dæmpning det giver.

10. Allergifri: Hormonelle ændringer under graviditeten gør kvinder mere tilbøjelige til, at få allergier, åndedrætsproblemer og udslæt på huden. Imidlertid kan disse undgås ved, at bruge en veldesignet graviditetspude i høj kvalitet.

11. Sænker risikoen for snorken: Ved at forhindre, at du glider om på ryggen kan kvinder, der bruger en graviditetspude, der er tilbøjelige til at snorke, undgå det helt naturligt.

12. Undgå at sove i en forkert stilling: En graviditetspude er med til at forhindre en gravid i, at sove på maven i en ubehagelig stilling.

13. Kan sørge for at du kan sove på siden: Graviditetspuder er ergonomisk designet til, at tilbyde støtte både til fronten og til ryggen mens man sover på siden. Derudover støtter de en kvindes hoved og nakke, og er store nok til, at blive placeret mellem knæene, så hun sover komfortabelt. Det er vigtigt, at gravide kvinder sover på siden, så er deres blodcirkulation bedst.

14. Kan bruges efter graviditeten: Efter fødslen kan en nybagt mor fortsætte med, at bruge graviditetspuden. De kan bruge den til, at støtte barnet under amning eller til at støtte nakke og ryg under hvile. Så puden kan bruges i de kommende år også.

Det kan også være besværligt for nogle mødre, at komme til at amme ordenligt, og de har måske stadig nogle gener efter fødslen, så kroppen ikke er helt på toppen endnu. Så derfor kan det anbefales, at bruge en ammepude efter fødslen.

6 måder at bruge en ammepude på

Nogle ammepuder er designet med et fladt punkt i midten og hævet sider (tag evt. nogle perler ud, hvis din pude er for høj eller for hård). Dette giver dig mulighed for, at placere barnet på maven i et par minutter for, at opmuntre til at styrke barnets arme og nakke - og udforske lidt.

1. Amning: Dette er selvfølgelig ammepudens oprindelige funktion, og det er den perfekt til. Den bruges komfortabelt omkring morens talje og giver babyen det niveau der skal til for god kontakt.

2. Madning med sutteflaske: Ammepuder er gode til madning med flaske af et par grunde. For det første, hvis du er nødt til at give mad med én hånd, af en eller anden grund, så giver ammepuden den perfekte støtte til babyen, så du kun behøver at holde sutteflasken.

3. Numsepude: Flere mødre bruger deres ammepude som en siddepude efter fødslen. Vaginal fødsel, hvad enten det er naturligt eller med epidural, kan resultere i ømhed af kvindes private dele. Og hvis kvinden har en flænge og/eller har krævet sting, er det endnu værre. Ammepuden er perfekt til, at lette presset på de private dele.

4. Putte med babyen: Nyfødte elsker at putte tæt og mens du holder dem tæt, kan det blive ubehageligt, at forsøge at holde babyens vægt i længere tid. En ammepude hjælper med til, at støtte babyens numse.

5. Søskende-støtte: Brødre og søstre elsker at holde nye babyer, men babyer kan være tunge og svære at håndtere for små arme. Med hjælp fra en voksen kan søskende hjælpe med, at holde babyen mere sikkert og giver dem mulighed for også at kigge på hinanden. Det er et vigtigt tidspunkt for søskende og for forældre at være en del af.

6. Mave-tid: De fleste mødre rådes til, at placere deres babyer på ryggen når de skal sove, men mange babyer synes ikke det er så behageligt at ligge på maven. Og mens regelmæssig mave-tid ikke er afgørende for langsigtet sund vækst og udvikling, er det stadig god træning. Det giver dem også mere frihed til at gribe, lege og udforske. Du skal blot placere din baby med brystet på ammepuden, armene drejet over forsiden. Sørg altid for at se om barnet også er helt med idéen og kan lide det.