Medicin/alarm ure

Husker du eller din pårørende at tage medicin på det rette tidspunkt?

Mange mennesker har en så travl hverdag, at de ofte glemmer at tage deres medicin på det rigtige tidspunkt. Især receptpligtig medicin kræver typisk, at man indtager sin medicin på fastsatte tidspunkter eller med bestemte intervaller, hvis medicinen skal virke optimalt. Ligesådan kan det for både børn og voksne med inkontinens være svært at huske de regelmæssige toiletbesøg, der kan mindske eller helt eliminere deres gener.

For mange mennesker er det derfor en stor lettelse at have et apparat der minder dem om, hvornår det er tid til at tage hvilken medicin eller besøge toilettet.

4 vare(r)
4 vare(r)

Hjælp til at huske din medicin eller toiletbesøg!

Få øget tryghed og sikkerhed og skab tryghed og ro omkring medicinadministrationen ved hjælp af et medicinur eller en pilleæske, der hjælper medicinbrugeren med at tage medicinen rettidigt.
Vores ure er velegnet til mange patientgrupper og kan bruges til mange andre nyttige formål end medicinering. De bliver fx brugt af børn såvel som voksne med daginkontinens, der ved hjælp af et alarmur bliver mindet om at komme regelmæssigt på toilettet.

Vi har flere forskellige påmindelsesprodukter; udover medicin-/alarmure og pilleæsker fører vi fx også produkter som Husk ’o’ fonen, der kan hjælpe demente og andre, der lider af en kognitiv forstyrrelse. Klik på billederne herunder for at læse mere om vores produkter eller vælg i menuen til venstre.

 


Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning i forbindelse med behandling af enuresis / nattetisseri på telefon +45 6371 3050

Bemærk: Til ALLE vores alarmer følger gratis, personlig vejledning med.

 

Astrid Leisner & Søn servicerer gerne vores produkter med nyt tilbehørs dele.

Vi har flere forskellige følertyper til enuresis alarmer.
Vi har et udvalg af de batterier, som benyttes til vores produkter.