Halvmåneformet ammepude - Praktisk og komfortabel
Varenr: PM300
hmi nr:

På lager

The Plushy Moon er en blød og komfortabel pude der er oplagt som amme pude.


Den har små mikroperler der gør den meget behagelig for barnet at ligge på og giver en god støtte til både mor og barn under amning. Kan både bruges som amme pude, graviditetspude og hovedpude.

* Påkrævede felter

275 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Praktisk og komfortabel pude til støtte af hoved, nakke og mave.


Fantastisk blød og plysset frotté der er kombineret med ultra fleksible stretch materialer og fyldt med mikro-perler. Mikroperlerne gør at puden nemt formes efter kroppen eller hovedet. Denne pude er ekseptionelt komfortabel og vil være et oplagt valg til amning. Dens form og fyld gør det nemt for dig at få den ønskede position for babyen under amning. Bruges puden til hovedpude får man ikke bare en god nattesøvn, hovedet ligger også i den mest optimale position.


Puden kan også bruges under graviditeten til at mindske belastning af ben, mave og ryg. Har en god størrelse og er derfor nem at have med for eksempel på ferie.
Fås i flere farver.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer PM300
Info 1: Oplagt valg til amning
Info 2: Halvmåneformet ammepude
Info 3: Lille og let at håndtere
Pris 220 DKK
Price View Prisinterval
Bedømmelser

Bedømmelser

Godt køb af Ditte Madsen
Værdi
Min veninde anbefalede mig at anskaffe mig en ammepude, da hun selv havde anvendt en efter hendes fødsel. Efter lidt leden rundt på nettet besluttede mig for at prøve the plushy moon. Det har været et godt køb. Den virker fint og har været en god aflastning. (Indsendt den 27/05/2017)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Halvmåneformet ammepude - Praktisk og komfortabel

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner