Dansk familieejet virksomhed med mere end 40 års erfaring

trykhed

Gennem årtier...

Astrid Leisner begyndte i 1973 med at udvikle og producere et alarmapparat til behandling af ufrivillig natlig vandladning (enuresis nocturna) hos børn. Vi har løbende udviklet apparatet, så vi i dag kan tilbyde et stort program af enuresis apparater, følere og tilbehør.

 

  • ✔ Vi tilbyder vore brugere GRATIS telefonisk behandlingsvejledning. Den service er med til at sikre en unik høj effekt på vor enuresis behandling. Hos os bestiller du ikke kun en vare, men du får et godt resultat.
  • ✔ Vi leverer både standard og specialløsninger, der udvikles efter en grundig analyse af brugerens behov.
  • ✔ Vi har gennem alle årene arbejdet tæt sammen med førende læger og hospitaler såvel i Danmark som i udlandet.
  • ✔ Vi har et stort udvalg af sengetøj, lagner og dyne- og pudebetræk

 

Siden begyndelsen af 1980erne har vi udviklet og produceret udstyr til natlig overvågning af epilepsipatienter og mindre kaldeanlæg til ældre og handicappede. Astrid Leisner & Søn arbejder grundigt og seriøst på at udvikle optimale løsninger til glæde for brugerne.

 

Få overblikket over vores store produktsortiment her: Leisner webshop oversigt

 

Astrid Leisner & Søn lægger stor vægt på, at vore produkter opfølges af en god rådgivning og service. Dette er i dag en af vores kernekompetencer.

 

25 procent af virksomhedens samlede produktion eksporteres til EU.

 

I år 2000 påbegyndte virksomheden et generationsskifte, hvor Sune Leisner overtog firmaet - derfor det nye navn ”Astrid Leisner & Søn”.

 

Adresse og kontaktinfoCE Mærkning

Læs om vore ansatte, find vores adresse og se en liste over vores samarbejdspartnere: Profilerne bag Astrid Leisner & Søn

 

Alle vore produkter er CE-mærkede - din garanti for kvalitet. Læs mere om CE mærket her: http://www.sik.dk/Virksomhed/Produktsikkerhed-for-fagfolk/Maerkning-af-produkter/Hvad-er-CE-Maerkning